TESTIMONI

BASRI B. MANSOR
Kg Alor Bemban,TikamBatu,08600Sungai Petani,Kedah.
Tel:0194085118

Saya seorang suami yang mempunyai anak dan isteri. Kesedihan ini telah menyelubungi hidup kami sekeluarga. Ini kerana, saya merupakan salah seorang pesakit stroke. Tanggal 26 ogos 2007, tidak  dapat saya lupakan kerana saya telah mengalami stroke dalam tempoh masa setahun. Saya mendapat tahu tentang MINYAK TRADISIONAL MALAYSIA ini melalui kawan ayah saya,semasa hari raya puasa 2008. lebih kurang tiga minggu keatas saya telah menggunakan MINYAK TRADISIONAL MALAYSIA,alhamdullilah saya sudah dapat mengerakkan anggota badan saya yang dahulunya mengalami stroke. Saya juga sudah dapat menyambung kembali pekerjaan saya yang hampir setahun saya tinggalkan. Saya merupakan pekerja kilang ARMSTRONG AUTO PARTS SDN. BHD.(HONDA). Saya amat berterima kasih kepada kawan ayah saya yang telah mengesyorkan MINYAK TRADISIONAL MALAYSIA kepada saya.Saya hendak memberitahu kepada tuan/puan yang mempunyai penyakit seperti saya, cubalah dapatkan minyak ini dan gunakanlah dengan yakin. INSYALLAH,mudah-mudahan diizinkan Allah.
RUSHIDI B. BAKAR
NO,9436 Permatang Tinggi,13200 Kepala Batas,Pulau Pinang.

Saya berumur 43tahun. Saya menghidap penyakit buasir selama 20tahun. Pada mulanya saya menganggap penyakit ini biasa sahaja. Tetapi lama-kelamaan penyakit ini semakin serius. Sudah banyak tempat yang telah saya kunjungi untuk mengubati penyakit saya. Tetapi saya belum menjumpai penawar untuk kesakitan ini. Sudah banyak cara dan ikhtiar yang telah saya guna tetapi penyakit ini belum dapat dipulihkan. Alhamdullillah, setelah saya menjumpai MINYAK TRADISIONAL MALAYSIA penyakit saya semakin berkurangan dalam masa empat bulan dan sembuh seperti biasa.    
MOHD JEFRI B. ZAINOL
F522A Kg Berapit,Tikam Batu,08600 Sungai Petani,Kedah.
Tel:0194279120           

Saya telah mengalami satu kemalangan ngeri,ketentuan illahi telah tersurat,apalah daya saya sebagai insan biasa. Saya mengalami kepatahan di bahagian paha sebelah kiri dan juga dua kali patahan di bahagian betis. Di bahagian perut dan kepala saya,saya telah mengalami luka yang amat serius. Saya telah mendapat rawatan di wad icu di Hospital Sultan Abdul Halim selama 11 hari. Kalau cuaca sejuk atau hujan, saya mengalami kesakitan yang amat sangat di bahagian badan dan kaki. Sekarang, tidak lagi. Kaki saya sudah boleh digerakkan dan pembedahan di perut saya tidak lagi terasa cekang. SETELAH SAYA MENGAMBIL MINYAK TRADISIONAL MELAYU SEBAGAI URUTAN,  MINYAK TRADISIONAL MELAYU TELAH MEMBANTU MEMULIHKAN LUKA, BENGKAK,LEBAM DAN MEMULIH KAN URAT SARAF SAYA. Kalau sesiapa yang mengalami masalah seperti saya ini, pilihlah MINYAK TRADISIONAL MELAYU sebagai pilihan.INSYALLAH,mujarab.
SAHANI BT YAACOB.
Permatang Tinggi C, Kepala Batas.

Saya telah mendapat sakit penat ini selama 22 tahun. Selama 22tahun  saya berusaha untuk memulihkan keadaan saya seperti 22tahun dahulu. Pelbagai cara sudah saya ikhtiarkan. Kini saya menjumpai MINYAK TRADISIONAL MALAYSIA. Alhamdullilah selepas menggunakan minyak tersebut, penat saya semakin berkurang. Saya telah membeli sebotol MINYAK TRADISIONAL MALAYSIA untuk mencubanya. Saya telah menggunakan minyak ini selama 4 bulan, alhamdulillah selepas  itu saya sudah dapat mengelakkan diri saya dari menggunakan alat bantuan. Cubalah MINYAK TRADISIONAL MALAYSIA,INSYALLAH ia dapat membantu anda.

BAHARIN B. BAKAR
F532 Kg Berapit,Tikam Batu,08600 Sungai Petani,Kedah.
Tel:0176455719

Tak disangka,keadaan saya yang sihat dan tidak mengalami apa-apa sakit. Tiba-tiba saya mengalami sakit yang amat serius iaitu (stroke). Saya mendapat penyakit ini pada 11 april 2007,selama tiga bulan. Saya mengalami stoke sebelah badan. Oleh itu, sebelah anggota badan saya tidak dapat digerakkan. Alhamdullilah, selepas saya menggunakan MINYAK TRADISIONAL MALAYSIA selama dua hingga tiga minggu, keadaan saya beransur pulih. Saya merasa hairan,tetapi yakin apabila menggunakan MINYAK TRADISIONAL MALAYSIA yang dapat memulihkan dan membantu mengecutkan urat saraf saya yang bengkak-bengkak. Dan juga, dapat mengecutkan urat saraf dengan cepat. Saya menggunakan MINYAK TRADISIONAL MALAYSIA dengan membelai minyak tersebut pada keseluruhan badan pada sebelah pagi dan petang,pada setiap hari.Sesiapa yang mengalami sakit seperti saya,saya mengesyorkan MINYAK TRADISIONAL MALAYSIA untuk membantu tuan/puan dalam mengatasi masalah penderitaan hidup. Mudah-mudahan,MINYAK TRADISIONAL MALAYSIA dapat memulihkan penyakit seperti saya.INSYALLAH.
BASRI B. MANSOR
Kg Alor Bemban,TikamBatu,08600Sungai Petani,Kedah.
Tel:0194085118

Saya seorang suami yang mempunyai anak dan isteri. Kesedihan ini telah menyelubungi hidup kami sekeluarga. Ini kerana, saya merupakan salah seorang pesakit stroke. Tanggal 26 ogos 2007, tidak  dapat saya lupakan kerana saya telah mengalami stroke dalam tempoh masa setahun. Saya mendapat tahu tentang MINYAK TRADISIONAL MALAYSIA ini melalui kawan ayah saya,semasa hari raya puasa 2008. lebih kurang tiga minggu keatas saya telah menggunakan MINYAK TRADISIONAL MALAYSIA,alhamdullilah saya sudah dapat mengerakkan anggota badan saya yang dahulunya mengalami stroke. Saya juga sudah dapat menyambung kembali pekerjaan saya yang hampir setahun saya tinggalkan. Saya merupakan pekerja kilang ARMSTRONG AUTO PARTS SDN. BHD.(HONDA). Saya amat berterima kasih kepada kawan ayah saya yang telah mengesyorkan MINYAK TRADISIONAL MALAYSIA kepada saya.
Saya hendak memberitahu kepada tuan/puan yang mempunyai penyakit seperti saya, cubalah dapatkan minyak ini dan gunakanlah dengan yakin.INSYALLAH,mudah-mudahan diizinkan allah.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan